top of page

NOOIT MEER EEN ONNATUURLIJKE UITGROEI!

Met het kleuren gebruik ik een speciale blend techniek, dit zorgt voor een natuurlijk resultaat.
Bij mij hoef je niet bang te zijn voor een harde uitgroeilijn of zelfs vlekken in jouw haar.
Ik maak een natuurlijke overloop in het haar, dit zorgt ervoor dat je minder snel voor een vervolgbehandeling hoeft te komen en je nog langer geniet van je geverfde haar.

Hoe ziet een afspraak eruit?
Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden om jouw droomkapsel te bereiken. Daarna bepalen we samen de perfecte kleur en zal ik deze formule voor je op maat mengen en vast leggen in mijn systeem. Wanneer alles ingezet is en de formule inwerkt geniet jij van een heerlijke kop koffie of thee. We sluiten de behandeling af met een blow dry voor volume en slag en ik geef je advies over welke producten jouw haar en haarkleur in topconditie houden.

Behandelingen

Je hebt de keuze uit 6 verschillende behandelingen afhankelijk van de look die je wilt bereiken.
Bekijk ze hieronder en klik vervolgens op ´boek deze behandeling´.

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? 
Mail mij dan een foto van je haar in daglicht met de wensen erbij en dan neem ik contact met je op welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen.

IMG_2338.jpg

BALAYAGE

Balayage is echt de trend van nu, het is een techniek waarbij de kleur met een kwast in het haar geveegd wordt. Het geeft een sun kissed effect aan het haar en loopt soft over op de natuurlijke haarkleur. Een voordeel aan deze techniek is dat je niet snel last krijgt van een uitgroei, doordat de kleur met een zachte overloop uitgroeit. Hierdoor hoef je maar 2 a 3 keer per jaar je balayage bij te werken, ideaal toch?! 
 
Bij een balayage kan er ook een toner worden toegevoegd aan de behandeling, hiermee kan er gekozen worden voor een koeler of warmer eind resultaat.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'BALAYAGE 1/2' (135 minuten, v.a €57,50 incl. drogen). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24).

FACE FRAMING

Dit is de perfecte optie als je wat nieuws wilt proberen, maar niet op een totaal andere haarkleur zit te wachten. Face framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het beste naar voren komen en creëer je een frisse look. De voordelen van deze techniek zijn dat het weinig onderhoud nodig heeft doordat het subtiel doorloopt in je eigen haarkleur, het haar lijkt optisch voller doordat er diepte wordt gecreëerd. En of je nu heel lang haar hebt of een korte bob, deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk type kapsel.
 
Bij een Face framing kan er ook een toner worden toegevoegd aan de behandeling, hiermee kan er gekozen worden voor een koeler of warmer eind resultaat.
 
Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'FACE FRAMING' (105 minuten, v.a €43.50 incl. drogen). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24)

IMG_2249_edited.jpg
IMG_4288_edited_edited.jpg

HIGHLIGHTS

Deze behandeling is geschikt voor je als je op een natuurlijke manier toch heel blond wilt worden. Highlights / babylights zijn fijne 'streepjes' verf in het haar, die lichter zijn dan de eigen haarkleur. De lichtere plukjes geven een frisse look aan je kapsel. Zo is je gehele kleur na een highlight behandeling al een stuk lichter! Babylights zijn hele subtiele en fijn geweven lights die meestal hetzelfde als highlights ingezet worden. Geeft een fris effect zonder dat het lijkt alsof je haar echt geverfd is.
 
Wil je naast je highlights juist wat extra diepte in je kleur dan kunnen we bij deze behandeling ook lowlights plaatsen, dit wordt op dezelfde manier ingezet maar dan met verf dat donkerder is dan de eigen haarkleur/de basis kleur.

Bij highlights kan er ook een toner worden toegevoegd aan de behandeling, hiermee kan er gekozen worden voor een koeler of warmer eind resultaat.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'HIGHLIGHTS 1/1' (165 minuten, v.a €72.50 incl. drogen). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24). 
 

FULL COLOR

Deze behandeling is geschikt voor je als je jouw haar helemaal van kleur wilt veranderen in één of misschien wel twee kleuren.

Tijdens een full color behandeling veranderen we jouw haarkleur door het helemaal in te zetten met verf. Wil je alleen je uitgroei weg werken dan kan dit ook met deze behandeling. Ga jij voor Bruin, koper, zwart of misschien zelfs rood? Het kan allemaal. We nemen samen een kijkje in het kleuren boek en vinden zo de haarkleur die perfect bij je past! (100% grijsdekking)

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'UITGROEI KLEURING' (105 minuten, v.a €41 incl. drogen). of voeg hieraan toe 'SPOELING' om ook de lengtes en punten mee te kleuren. (samen 120 minuten) Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24).

IMG_9236_edited.jpg

SPOELING

Hou jij van verandering of ben je snel uit gekeken op je kleur? Dan is een spoeling perfect voor jou! Doordat de kleur na verloop van tijd vervaagd krijg je geen harde uitgroeilijn en kan je gemakkelijk naar een andere haarkleur switchen. Ook geeft een spoeling een prachtige glans aan het haar.

Met een spoeling kleuren we jouw haarkleur donkerder of naar een ander kleur karakter, bijvoorbeeld koper of rood. Een spoeling kan het haar niet lichter maken.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'SPOELING' (80 minuten, v.a € 25). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24).

IMG_3077_edited_edited.jpg

TONER

Deze behandeling is geschikt voor je als je blonde haar geel en/of 'brassy' geworden is. Bij een toner behandeling frissen we jouw blonde haarkleur op. Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen en geel of misschien zelfs oranje worden.
 
Maar wat is een toner eigenlijk? Dit is een toon op toon kleuring, Het is een ammonia-vrije verf met een hele lichte sterkte zodat de haarkwaliteit behouden blijft en de kleur langer mooi blijft. Een toner geeft een prachtige glans en zorgt ervoor dat je haar niet meer geel of oranje is.

I.c.m. een highlight, face framing of balayage behandeling raad ik een toner bijna altijd aan. (afhankelijk van de wens kleur) Dit raad ik aan omdat de toner de warmte die bij het oplichten van de kleur direct tegen kleurt.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'TONER' (50 minuten, v.a € 20). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 24).

IMG_0114.jpg

POP
perfect on people
 

Ik werk met de Productenlijn van POP, zij richten zich op het ontwikkelen van 100% Vegan. Ze voorzien ons van vriendelijke, duurzame producten in een professionele, bewuste en speelse manier. Alle producten van POP zijn door en door getest en doen waar ze voor bedoeld zijn. De producten zijn 100% vegan, vrij van parabenen en siliconen. De kleurlijn van POP is PPD-vrij.

IMG_0234©CarlijnStortelder.jpg

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? 
Mail mij dan een foto van je haar in daglicht met de wensen erbij en dan neem ik contact met je op welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen.

Openingstijden

maandag 09:00 - 21:00

woensdag 09:00 -17:00

zaterdag 08:00 - 13:00 

Contact 

Grutto 3

7156 HA Beltrum

Parkeren kan naast de deur,

de ingang van de salon is via de tuin te bereiken.

bottom of page